Tăt din Cluj
Top cinci

Top 5 localuri cu narghilea în Cluj

Vine sesiunea și uneori ca să scapi de stres, parcă te gândești să te relaxezi într-un loc mai liniștit.
În ultimul timp prin Cluj au apărut multe localuri, împărțite prin tot orașul, în care poți fuma narghilea.

  1. Unul dintre localuri pe nume Cleo, se află în apropierea căminelor din Hașdeu, pe strada Clinicilor nr.35. Aici, în timp ce fumezi poți juca și boardgames de aceea este un loc perfect de mers cu prietenii.
  2. Venind mai spre centru, pe strada Memorandumului nr.9, poți face o vizită la Riviera. Este situat la subsolul clădirii, iar mirosul de narghilea îl poți simți chiar din stradă.
  3. Ajungând pe Bulevardul Eroilor, mergi la nr. 23-25 la Mad Lion Hookah Place, care este și cel mai nou local. De asemenea, este singurul loc în care poți mixa orice aromă și să te bucuri de  un mix personalizat. Găsești narghilele pe bază de fruct (grapefruit , rodie , ananas), de calitate premium. Sună bine, nu?
  4. Tot în centrul orașului, în spate la Central este Sahara, pe Tipografiei 6, un local în care asculți muzică arăbească și fumezi narghilea.
  5. Pe strada Emil Racoviță, nr.27 este un local foarte fain, Samsara Teahouse, mai diferit față de celelalte. Se află într-o casă mare, cu 4 camere, fiecare cameră aranjată în mod diferit. Una dintre ele este plină de baldachine, perfectă să mergi acolo cu persoana iubită, iar alta este pictată toată în culori neon și pe tavan sunt atârnate niște meduze pe post de candelabre. La mijlocul camerelor, pe hol, este un alt loc, unde există și un proiector. Ce este cu totul unic la acest local este faptul că la ușă trebuie să te descalți, iar pantofii îi pui pe rafturi, dându-ți impresia de familiaritate, simțindu-te ca acasă. Samsara are și un local unde se servește mâncare, Samsara Foodhouse , pe strada Iuliu Hossu 3, care este specializat pe mâncare vegetariană și vegană.
    ! Bonus: Dacă vrei să ieși să și dansezi, poți merge la Plan B pe Piezișa 14, cel mai nou local de pe renumita stradă.

Dacă dorești să scapi pentru câteva ore de haosul orașului sau de grijile cotidiene, astfel de localuri te așteaptă să le treci pragul și să te învălui într-un nor de abur al aromelor interesante. Deci, nu mai sta pe gânduri, ia-ți  o gașcă de prieteni și ieși la o narghilea bună în oraș! 🙂

Sursa foto: Pixabay.com

Related posts

Trupa Comedy Zebra Show ajunge în Cluj cu un spectacol de stand-up

Redacția

ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi: Top 5 momente din ediția 2018 în viziunea fondatorului Valentin Vesa

Redacția

Top 5 cele mai căutate facultăți din Cluj – retrospectiva anului 2018

Redacția