Tăt din Cluj
Top cinci

ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi: Top 5 momente din ediția 2018 în viziunea fondatorului Valentin Vesa

Sărbătorile de iarnă au farmecul lor și acesta e motivul pentru care sunt atât de așteptate. Cu bradul împodobit și cu luminițele la ferestre, încă simțim atmosfera Crăciunului. La fel ca noi, unii copii care trăiesc cu multe lipsuri au avut parte de sărbători cu adevărat frumoase datorită oamenilor care înțeleg că nu există bucurie mai mare decât aceea de a împărți și a împărtăși cu alții tot ce e frumos. Campania ShoeBox este cunoscută în toată țara și în fiecare an se adună tot mai multe cutii cu daruri pentru copii care au nevoie de ele. De data aceasta, echipa Tăt din Cluj a discutat cu Valentin Vesa, fondatorul Shoe Box. Iată care sunt, din punctul său de vedere, top cinci cele mai memorabile momente din ediția 2018 a campaniei:

1. Anul acesta am sărbătorit ediția a 11-a a proiectului “ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”.
2. 92% din locațiile de colectare de anul trecut au revenit și anul acesta.
3. A fost primul an în care numărul locațiilor nepublice (companii care adună cutii intern, doar de la angajați, fără colectare publică) l-a depășit pe cel al locațiilor publice (cele care apar pe https://www.shoebox.ro/locatii )


4. Am lipsit, personal, din țară o săptămână din perioada de colectare și am văzut ca delegarea, în astfel de proiecte imense, ajută enorm.
5. Am constatat că am avut cel mai mare număr de voluntari, din numărul donatorilor de cutii, care doreau să vină să ajute și la sortat, etichetat, pregătit cutii pentru listele de destinatari și transportat cu autoturisme personale către copii.

Felicitări organizatorilor, voluntarilor și tuturor celor care au oferit din timpul lor și au făcut dintr-o cutie de pantofi un dar magic. Echipa Tăt din Cluj vă dorește sărbători fericite!

Sursa foto: Valentin Vesa

Related posts

Evenimente în Cluj: TOP 5 la care să mergi în a doua jumătate a lunii noiembrie

Redacția

Top 5 spectacole la care să mergi până la Crăciun, recomandate de actrița Mihaela Ceaicovschi

Redacția

Top 5 cărți de citit în februarie, recomandate de Patricia Cotlău

Redacția